ІПОДП розпочав роботу курсів підвищення кваліфікації викладачів мистецьких шкіл

3 лютого розпочали свою роботу двотижневі курси підвищення кваліфікації викладачів теоретичних та хорових дисциплін мистецьких шкіл. Інститутом укладено договори з тридцяти трьома мистецькими школами Івано-Франківської області.

В період з 3 лютого по 10 жовтня  відбудеться дев’ять хвиль курсів відповідно до обраної тематики: фортепіано і концертмейстерство, баян та акордеон, теоретичні і хорові дисципліни, скрипка та віолончель, народні струнні інструменти, духові, ударні інструменти та хореографія, образотворче мистецтво. За цей період курси підвищення кваліфікації пройдуть більше п’ятсот викладачів мистецьких шкіл.

До навчального процесу на курсах підвищення кваліфікації залучаються професори, доценти та викладачі Університету, а також методисти Навчально-методичного центру культури та туризму Прикарпаття, діячі культури і мистецтв України. Зокрема,  проф. Карась Г.В. та Дутчак В.Г, доц. Бігусяк М.В., Джус О.В., к. пол. н. Стефурак М.М. та ін.

Під час лекційних і практичних занять, круглих столів і дискусій, виробничих і інноваційних ігор, відеотренінгів, слухачі курсів з підвищення кваліфікації набувають унікальних знань, компетентностей, переймають кращий досвід своїх колег.

За результатами навчання кожен учасник отримає свідоцтво, яке засвідчує – підвищення кваліфікації.