Чи можна повноцінно замінити очну освіту?

омпанія GlobalLogic запрошує освітян долучитися до панельної онлайн дискусії «Дистанційна освіта та університети. Чи можливо повноцінно замінити очну освіту?»

Під час заходу будуть обговорюватись питання, як відбувається дистанційна освіта у провідних університетах країни, які досягнення вже є у цій сфері, які особливості дистанційної освіти у державних та приватних університетах, з якими викликами та проблемами зіткнулись представники академічного середовища, впроваджуючи дистанційну освіту, а також дистанційна освіта та сучасні технології з погляду IT сектору.

У дискусії візьмуть участь Єгор Стадний – заступник міністра освіти і науки України, Володимир Бугров – проректор з науково-педагогічної роботи КНУ імені Тараса Шевченка, Ярослав Притула – декан факультету прикладних наук Українського католицького університету, Віктор Матусов – молодший віце-президент з інжинірингу GlobalLogic Ukraine.

Кожен охочий може поставити питання спікерам. Якщо ви маєте питання, заздалегідь надсилайте їх при заповненні форми на реєстрацію, і вони обов’язково будуть включені до Q&A сесії. Через обмеження у часі організатори можуть гарантувати відповідь виключно на питання, які будуть надіслані завчасно.

Панельна дискусія відбудеться 7 травня 2020 року з 16:00 до 17:30.

Технічні деталі щодо підключення до вебінару ви отримаєте на електронну пошту після реєстрації.