Привітання з Днем Незалежності України!

Шановні колеги та студенти !

Вітаю Вас із Днем незалежності України!

У цей День віддаймо шану тим, хто протягом століть боровся за її свободу, вклонімося воїнам, котрі сьогодні стоять захисті її незалежності і суверенітету, і подякуймо тим, хто веде нелегку боротьбу з пандемією.

Перед нами стоять нові виклики, але я щиро вірю: разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху розвитку нашого інституту і зміцнення незалежності держави.

Запорука нашого успіху – у злагодженій, творчій праці і високій відповідальності за підготовку високопрофесійних кадрів, активних, свідомих громадян, які сумлінною працею зміцнюватимуть силу і славу Вітчизни.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української історії. Від  нас із Вами залежить, якою уже завтра буде держава. На нас покладено відповідальність за те, як житимуть у майбутньому наші діти, онуки й правнуки.

Нехай мир і злагода панують у нашому Українському домі. У єдності – наша сила. Лише разом ми зможемо впевнено перемагати та досягати найбільш амбітних висот. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

Зичу Вам і Вашій родині міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України.

Зі святом Вас! Із Днем Незалежності!

 

З повагою,

директор інституту,

проф. Михайло Нагорняк