Розпочали роботу курси до вступу в Івано-Франківський коледж

З березня розпочали роботу 3-х місячні підготовчі курси до вступу в Івано-Франківський коледж ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

Навчальним планом та програмами підготовчих курсів передбачено поглиблене вивчення та розширення знань вступників на базі 9 класів з української мови, математики, історії України, біології та рисунку. Заняття проводять найдосвідченіші викладачі Університету, які допоможуть слухачам курсів не тільки якісно підготуватися до вступу на обрану спеціальність, а й підняти рівень загальноосвітньої підготовки, що позитивно вплине на проходження державної підсумкової атестації. Крім того, випускники підготовчих курсів користуються пільгами при вступі до коледжу. Все це збільшує шанси вступника стати студентом престижного навчального закладу і здобути омріяну спеціальність.

Заняття проходять у зручний час – по суботах, з 10.00 до 15.40 години. Тому слухачами підготовчих курсів стали учні 9-х класів не тільки міста Івано-Франківська, а й області.

Стати слухачем підготовчих курсів дуже просто – необхідно написати заяву та сплатити символічну плату – лише 675 гривень за весь тримісячний термін навчання.

Якщо Вас зацікавила подана інформація – можете скористатися нагодою, запис на курси продовжується. Детальна інформація на даному сайті у вкладці «Вступнику».