Амбітну молодь запрошують на програму «Завтра.UA»

Фонд Віктора Пінчука розпочав 18-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA».

Метою загальнонаціональної програми підтримки талановитої молоді «Завтра.UA» є сприяння формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

У межах програми фонд обирає найталановитіших студентів України та надає їм фінансову, експертну та інформаційну підтримку.

Узяти участь у конкурсі можуть студенти 3–6 курсів денної форми навчання українських закладів вищої освіти.

Ключові вимоги до аплікантів:

  • оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються в конкурсній роботі;
  • активна позиція та досвід у реалізації громадських, соціальних або волонтерських проєктів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;
  • мотивація до особистісного та професійного росту;
  • лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

Детальні умови участі можна знайти на сайті програми в розділі «Конкурс».

Переможці конкурсу впродовж року отримають від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 3727 грн (після сплати всіх податків та зборів благодійна допомога складатиме 3000,23 грн), а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проєктів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань.

Також студенти стають частиною спільноти талановитої молоді зі всіх куточків України, до якої сьогодні входять понад 2 600 молодих людей.

Окремою новацією цьогорічного конкурсу є надання 10 спеціальних стипендій студентам за спеціальністю «Терапія і реабілітація» задля підтримки розбудови реабілітаційної галузі в Україні.

Прийом заявок від студентів відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з 23 жовтня до 30 листопада 2023 року.

Слідкувати за новинами спільноти стипендіатів та програми можна на офіційних сторінках «Завтра.UA» у Facebook та Instagram.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ