Курси із підвищення кваліфікації вчителів закладів загальної середньої освіти

Із 22 листопада по 10 грудня 2021 року в Інституті післядипломної освіти та довузівської підготовки тривав перший етап курсів підвищення кваліфікації вчителів закладів загальної середньої освіти області. Цей захід об’єднав вчителів шкіл тринадцяти територіальних громад Івано-Франківщини: Дубовецької, Коршівської, Солотвинської, Отинійської, Білоберізької, Рожнівської, Дзвиняцької, Богородчанської, Снятинської, Космацької, Верховинської, Матеївецької, Надвірнянської, а також викладачів ліцею імені Івана Пулюя Івано-Франківської міської ради. Загалом підвищення своєї кваліфікації отримав 1841 педагогічний працівник, в тому числі і директори та заступники директорів ЗЗСО, педагоги-організатори.
Підготовка педагогів пройшла за авторськими програмами викладачів кафедр нашого університету, які були зосереджені на удосконаленні професійних компетентностей вчителів-предметників, директорів та їх заступників в умовах «Нової української школи». За відгуками вчителів, отримані знання сприятимуть ефективному впровадженню новітніх методів навчання на уроках, управлінню закладами загальної середньої освіти з урахуванням усіх викликів сьогодення.
***
Хочу щиро подякувати за зміст, матеріал та форму роботи ваших колег. Такі курси проходжу вперше, з нетерпінням чекала на них, бо вже дуже хотілося чогось нового почути і побачити, набратися того творчого настрою, наслухатись гарної мови, адже карантинні обмеження, дистанційне навчання – забрали у нас оте «живе» спілкування з колегами.
Лекції та практичні заняття у нас проводили Алла Михайлівна Мартинець та Наталія Ярославівна Іванишин. Пари проводились згідно розкладу, все чітко і ясно, теми були новими, цікавими і змістовними, атмосфера панувала дружелюбна та налаштовувала до роботи. Особливо сподобалось, що під час практичних завдань викладачі старалися приділити увагу кожному , спонукали до спілкування, пам’ятали імена (особливо приємно), не відчувалось, що все відбувається дистанційно.
Не сподобалась платформа Zoom, перериває роботу, втрачається думка.
Дякую і чекаю наступних курсів.
Момот Іванна Вікторівна
Надвірнянський ліцей №1 ім.В.М.Чорновола
***
Дуже дякую за приємні хвилини спілкування з неймовірно цікавими людьми, за ефективні лекції і практичні заняття. Я мала змогу побачити наочно, як створювати лепбуки, картмейтинги, скрепбукінги. Все дуже цікаво і продуктивно. Особливе дякую викладачам Н.Я.Іванишин та А.М.Мартинець. До нових зустрічей!
Оксана Буній
Надвірнянська ТГ
***

Не вперше проходжу курси в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.Як завжди все на вищому рівні.За короткий період на курсах багато почерпнула для себе. Велика подяка викладачам курсу Мартинець А.М.,Іванишин Н.Я. ,було дуже цікаво,пізнавально,дізналася багато нової та корисної інформації.
Велике і щире ДЯКУЮ!!!!
Попадюк Л.І. Замулинецький ліцей,
Матеївецька ОТГ
Для перевірки достовірності виданих свідоцтв надаємо інформацію:
База курси ПК для свідоцтв 12.21